Se alla

Kan du göra det bättre själv?

Liberalerna söker liberaler som vill vara med att göra Ekerö bättre. Föreslå någon eller ställ upp själv på Liberalernas valsedlar i valet 2022.

Liberalerna Ekerö söker dig som vill vara med och påverka Ekerös framtid. Du kan föreslå dig själv till kandidat för den mandatperiod som följer efter valet 2022. Du kan också nominera någon annan som du tror kan vara intresserad. Du får möjlighet att via olika uppdrag påverka den dagliga politiken; inte bara dina egna utan också ekeröbornas önskemål kommer att förverkligas genom dig.

Att vara liberal innebär att stå upp för varje individs frihet, att ta ansvar för varandra och bidra till en öppen värld. Det viktigaste är att motverka den nationalism och egoism som breder ut sig i världen, i Sverige och i vår kommun. Liberalerna är det bäst fungerande skyddet mot destruktiva krafter.

Flera politiska partier kallar sig idag för liberaler. Det är bra. Men det är bara Liberalerna som har den mest genomtänkta strategin.

Originalet är alltid bäst!

Gå in här för att anmäla ditt intresse eller nominera någon annan. Man behöver inte vara medlem. Gör det senast 1 september 2021.